AVOINNA 24/7

Tilausravintola Lempäälässä – Pirkanhovin Rauha sopii juhliin ja tilaisuuksiin

Juhlatilan tai kokouspaikan valinta voi tuntua toisinaan haastavalta, mutta huoli pois. Meillä Pirkanhovissa on yksityistilaisuuksia varten tunnelmallinen ja nimensäkin mukaisesti omassa rauhassa oleva tilausravintola Rauha. Vaikka tilausravintolamme sijaitsee liikenneaseman yläkerrassa, huoltoaseman hälinä ei saavuta ainutlaatuista, maanläheisesti sisustettua tilaa, jossa jokainen seurue saa rauhassa keskittyä omaan tilaisuuteensa.

Rauha on tilansa puolesta oivallinen miljöö viettää perhejuhlat synttäreistä häihin. Tilassa voidaan järjestää myös urheilujoukkueen ruokailuja tai palkitsemistilaisuuksia, eläkeläisten bingoiltoja, luokkaretkien pysähdyksiä tai vaikkapa isomman matkaseurueen tilannepäivityksiä ja erilaisia pieniä tapahtumia. Tilausravintolamme taipuu helposti juhlatilan lisäksi myös kokoustilaksi – Pirkanhovin Rauhassa järjestyy kätevästi workshopit, kokoukset, koulutukset ja muut yritysten tai yhdistysten tilaisuudet!

Yksityistilaisuuden järjestäminen – mitä asioita kannattaa ottaa huomioon?

Tilan valinta on suuressa roolissa juhla -tai muita järjestelyitä. On muutamia asioita, jotka kannattaa heti alkuun ottaa huomioon: 

  • tilaisuuden luonne
  • vieraiden / osallistujien määrä
  • sijainti / kulkuyhteydet / parkkipaikat
  • tarjoilu; ruoat ja juomat
  • tilavuokran määrä
  • tilan varausajan pituus
  • tilojen muunneltavuus
  • wc-tilat

Yllä oleva lista on hyvä työkalu arvioidessanne Rauhan sopivuutta juuri teidän tilaisuudellenne, sillä me täytämme vaativankin juhlanjärjestäjän toiveet. 

Juhlatila Lempäälässä

Suurien ikkunoiden ansiosta Rauha kylpee valossa olematta kuitenkaan liian kuuma hyvän ilmastoinnin ansiosta. Ikkunoista avautuu kaunis kotimainen luontomaisema ja tilan sisustus on lempeän kutsuva. Tyylikkäästi sisustettu juhlatilamme palvelee monipuolisesti erilaisten tilaisuuksien tarpeita ja luonnetta. 

Erillistä tilavuokraa emme peri ja varausajan pituus on sovittavissa. Ryhdikkäissä tuoleissa jaksaa istua pöydän ääressä pidemmänkin pätkän, mutta lounge -henkiselle sohvaryhmälle voi aina heittäytyä hetkeksi rentoutumaan. Tilat ovat helposti muunneltavissa ja Rauhan syleilyyn mahtuu kattamaan paikat jopa 50 hengelle. 

Vaikka tilausravintola Rauha sijaitsee Pirkanhovin toisessa kerroksessa, hissi mahdollistaa tilaan täysin esteettömän pääsyn myös liikuntarajoitteisille. Autoilevien vieraiden ei tarvitse huolehtia pysäköintipaikkojen löytymisestä tai niiden maksullisuudesta – tilava ja ilmainen parkkipaikka palvelee niin juhlatilan vieraita kuin liikenneasemalla asioivia. Myös sähköauton lataus onnistuu parkkipaikallamme tilaisuuden tai kokouksen aikana.

Järjestä onnistunut tilaisuus tai tapahtuma Pirkanhovissa

Anniskeluoikeutemme mahdollistavat juhliin sopivien kuohuvien tai muiden alkoholijuomien tarjoilun. Ruokailu hoituu a la Carte -henkisesti tai noutopöytään katettuna – muokkaamme tarjoilumme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ruokailun voit tilata tilaisuuteen sopivaan ajankohtaan ja maistuvan lounaan tai juhlaruokailun jälkeen kokkimme loihtivat myös maistuvat suolaiset ja makeat herkut kakuista piiraisiin. Oli kyse siis business tapaamisesta tai maistuva joukkueruokailu isommallekin jengille – kaikkien ruokailujen järjestäminen hoituu meiltä saumattomasti.

Tilausravintola Rauhan sijainti on keskeinen – Pirkanhovi sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien varrella ja lyhyen matkan päässä Tampereelta. Juhliin ja kokouksiin sopiva Rauha sijaitsee Lempäälässä Liikenneasema Pirkanhovissa ja on helposti jokaisen saavutettavissa. 

Lämpimästi tervetuloa Pirkanhoviin!

Me Pirkanhovissa työskentelemme joka päivä taataksemme jokaiselle ikimuistoisen ja tunnelmallisen ajanvieton, oli kyseessä sitten pikainen pysähdys, ikimuistoiset perhejuhlat tai luokkaretken välipalahetki. Autamme kaikenlaisten tilaisuuksien järjestelyissä mielellämme. 

Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma tilausravintola Rauhassa! 

Tervetuloa Pirkanhoviin!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai anna palautetta alla olevalla lomakkeella!