AVOINNA 24/7

Lähde kotimaanmatkalle, Pirkanhovi on reitin varrella!

Kotimaan matkailusta tulee joka vuosi suositumpaa. Yhä useampi lapsiperhe valitsee kotimaan kohteen pitkän lentomatkan sijasta. Pirkanhovi sijaitseekin matkan varrella Suomen parhaisiin ja suosituimpiin matkakohteisiin.

Nyt me kerromme sinulle, miksi kotimaan matkailu kannattaa ja miksi pysähdyspaikaksi lomalla kannattaa valita juuri Pirkanhovin Liikenneasema!

Miksi matkustaa Suomessa?

Kotimaan matkakohteet saattavat yllättää sinut monipuolisuudellaan. Etkö vielä tiedä, mihin matkustaa Suomessa? Ideoita matkailuun löydät esimerkiksi sosiaalisesta mediasta ja sinua kiinnostavan kaupungin matkailusivuilta.

Kotimaan matkailusta löytyy runsaasti hyötyjä ja etuja sinulle matkustajana! Matkailu on Suomessa vaivattomampaa, sillä tunnet ympäristön paremmin ja kommunikointi on helppoa.

Kotimaassa lomaileminen mahdollistaa uusien näkökulmien avartumista, ja saat matkan aikana luotua arvokkaita muistoja.

Tässä 5 syytä sille, miksi kannattaa matkustaa kotimaassa:

  • Kotimaassamme on runsaasti kauniita kaupunkeja, joissa et välttämättä vielä ole ehtinyt käymään.
  • Kotimaan matkailu aiheuttaa yleensä vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin esimerkiksi pitkät lentomatkat.
  • Suomen luonto on kesällä kauneimmillaan, mutta ympäri vuoden Suomi näyttää kauniilta vuodenaikojen eri väreissä. Pääset bongaamaan nähtävyyksiä ja muita hienoja paikkoja!
  • Matkustaessasi tuet samalla kotimaisia yrityksiä.
  • Ympäri Suomen löytyy valtavasti tekemistä niin huvipuistoista, uimarantoihin ja luontopolkuihin.

Ja mikä parasta, matkailu kotimaassa auttaa ylläpitämään paikallisia työpaikkoja! Myös Pirkanhovin laajan palvelun takana on kotimainen yrittäjä ja suuri joukko alan ammattilaisia työntekijöinä. Kun pysähdyt meillä, sinut ottaa ilomielin vastaan koko Pirkanhovin henkilökunta.

Suunnittele kotimaanmatkasi reitti hyvin valmiiksi

Kotimaanmatkalle on helppoa lähteä autolla ja silloin on tärkeää miettiä reitti hyvin valmiiksi. Lisäksi kannattaa tutustua siihen, mistä voi löytää huoltoasemia ja missä auton pääsee tankkaamaan tai lataamaan. Ruokailu tuottaa lisäksi haasteita, sillä yhdestä paikasta täytyisi löytää koko seurueelle syötävää.

Kävi matkasi sitten Helsingistä pohjoiseen tai vaikka lännestä etelään, Pirkanhovi on loistava paikka pysähtyä tauolle. Pirkanhovilla tankkaat tai lataat auton ja pääset itsekin lautautumaan syömällä monipuolista ruokaa. Samalla voit viettää meillä ihanan päivän erilaisten aktiviteettien parissa. Pirkanhovillahan tekemistä riittää!

Alkaako istuminen puuduttamaan? Pysähdy, jaloittele ja haukkaa raitista ilmaa liikenneasemalla. Pysähdystauoilla koko matkaseurueen on hyvä hieman jaloitella, jotta ei tule istuttua liian pitkään.

Pirkanhovin alueella on myös kaunis luontopolku, johon pääsette virkistäytymään kesken matkan ja nauttimaan kotimaamme luonnosta.

Kotimaan matkailu koiran kanssa

Onko mukanasi matkalla rakas lemmikkisi? Pohditko matkasuunnitelmaa tehdessä, että minne voin pysähtyä lemmikin kanssa? Meille kaikki perheenjäsenet ovat tervetulleita, vauvasta vaariin ja lemmikkikoiraan! Halutessasi voit jättää lemmikin Pirkanhovin omaan koiraparkkiin tauon ajaksi.

Karvaiset ystävät ovat toki myös tervetulleita huoltoaseman sisätiloihin. Tarjoamme koirille raikasta vettä, jotta jano ei iske kesken hellepäivän. Suuntaa koirasi kanssa luontopolulle liikkumaan, niin pääset itsekin jaloittelemaan.

Mistä saa ruokaa yöllä kesken matkan?

Jos etsit huoltoasemaa Tampereen tai Lempäälän suunnalta, me olemme aivan lähettyvillä. Pirkanhovilta saat napattua nopeasti herkkuja mukaan myymälästä, mutta jos sinulla on aikaa pidemmälle pysähdykselle, niin ruoka-annoksia löytyy moneen makuun.

À la Carte -listalta löydät muun muassa leikkeitä ja lihapullia, pikaruokaa saat nopeasti Rollsista ja yöllä pääset nauttimaan yömenun herkuista.

Aamupalastakaan ei tarvitse huolehtia, voit syödä päivän tärkeimmän aterian Pirkanhovilla. Meiltä saat myös lounasta joka päivä! Pirkanhovilta löytyy syötävää ja tekemistä lapsiperheille sekä kaikille taukoja pitäville autoilijoille.

Tarjoamme joka päivä herkullista lounasta kello 10–16. Viikonloppuisin lapsille on tarjolla erikseen oma buffetpöytä viikoittain vaihtuvin ruokavaihtoehdoin.

Karavaanareille löytyy oma parkki!

Oletko matkassa kenties asuntoautolla tai asuntovaunulla? Kesä on loistavaa aikaa lähteä kesäretkelle matkailuautolla tai asuntovaunun kanssa!

Pirkanhovin pihasta löytyykin karavaaniparkki ja karavaaneille tarkoitettu huoltorakennus. Parkissa voi myös yöpyä ja meiltä löytyy monenlaista kesätekemistä koko perheelle.

Huoltorakennuksessa on mahdollisuus septitankin tyhjentämiseen ja sosiaalitilat löytyvät niin naisille kuin miehillekin. Huoltorakennuksen avaimen ja tarkemmat toimintaohjeet saat myymälämme kassalta. Lue lisää karavaaniparkista täältä!

Valitse pysähdyspaikaksi Pirkanhovi!

Anna kotimaan matkailulle mahdollisuus ja lähde kiertämään tänä kesänä kaunista Suomea. Oli allasi sitten auto tai isompi matkailuauto, kurvaa meille ajotauolle ja vaikka syömään.

Kun pysähdyt matkasi varrella Pirkanhovilla, me teemme tauostasi aikasi arvoisen. Tervetuloa!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai anna palautetta alla olevalla lomakkeella!