AVOINNA 24/7

Tilausravintola Rauha

Ryhmille ja juhlaseurueille

Yläkerrasta, omasta yksityisestä tilasta löydät viihtyisän ja tilavan tilausravintola Rauhan. Täällä järjestät ikimuistoisen ruokailun juhlavieraille, matkaseurueelle, urheilujoukkueelle tai luokkaretkeä viettäville koululaisille.

Luokkaretken helpoin taukopaikka

Luokkaretken ruokailu Rauhassa on mutkaton ja vaivaton. Pienten ja isompienkin koululaisten kanssa tilaa riittää kaikille eikä kukaan eksy omille teilleen. Kattavasta menusta jokainen löytää varmasti maistuvan vaihtoehdon.

Matkaseurueen ruokailu on retken kohokohta​

Matkaseurueelle tunnelmallinen ruokailu tilausravintolassa on loistava oleva aloitus tai lopetus onnistuneelle retkelle. Aterian äärellä kuulumisten vaihto ja päivän ohjelman läpikäynti onnistuu ystävien ympäröimänä ja koko retkikunnan läsnäollessa.

Järjestä yksityistilaisuus vaivattomasti​

Voit viettää syntymäpäiviä ja muita perhejuhlia, sekä järjestää isomman seurueen ruokailun omassa rauhassa. Poissa huoltoaseman hälinästä, mutta kätevästi kulkuyhteyksien päässä. Menu on räätälöitävissä toiveidesi mukaan erikoisruokavaliot huomioiden.

Tunnelmalliset juhlat tilausravintola Rauhassa

Tunnelma on nimensä mukaan rauhallinen ja sisustus maanläheinen. Isoista ikkunoista avautuu näkymä tunnelmalliseen metsämaisemaan. Avoimessa tilassa seurustelu ja liikkuminen onnistuu juhlista nauttien. Ruokapöytien lisäksi tilasta löytyy sohvaryhmä, jonka äärellä voi uppoutua mukaviin keskusteluihin. Rauha sijaitsee liikenneaseman yläkerrassa.

Rauhassa on jo tähän mennessä järjestetty perhejuhlia, muistettu läheisiä, riemuttu urheilujoukkueen saavutuksista sekä kerrattu retkipäivän hauskimpia hetkiä. Tilat ovat helposti muunneltavissa erilaisia juhlia varten.

Tule sinäkin juhlistamaan elämäsi tärkeitä hetkiä tilausravintola Rauhaan!

Tilausravintola Rauha

 • Ei erillistä tilavuokraa
 • Esteettömät tilat, yläkertaan pääsee hissillä
 • Anniskeluoikeudet
 • Tila muunneltavissa
 • Kattaus jopa 50 hengelle
 • Noutopöytä tai a la carte
 • Omat saniteettitilat
 • Ei minimi henkilömäärää varaukselle
 • Tilan varausaika sovittavissa
 • Ruokailun voit tilata mille ajankohdalle tahansa
 • Kakut ja muut makeat saat myös meiltä
 • Lyhyen matkan päässä Tampereelta 

Ruokailun hinnasto

Katso esimerkkejä menuista, jotka olemme luoneet erilaisia ryhmiä ja tilaisuuksia ajatellen. Hinnat ovat alkaen per henkilö.
Pelkästään näihin vaihtoehtoihin ei tarvitse tyytyä! Suunnittelemme mielellämme haluamasi menun kaikkine juhlatarjoiluineen ja täytekakkuineen.

 

Halutessasi voit tehdä varauksen tai kysellä tiloista lisää myös puhelimitse numerosta 020 470 8744 tai sähköpostitse vastaava@ljjcompany.fi

Juhlatila ilman erillistä tilavuokraa

Tämän vaivattomampaa ei juhlatilan varaaminen voisi olla!

Tilausravintola Rauhan käytöstä emme peri erillistä vuokraa. Hinta määräytyy tarjottavien ruokien mukaan.

Lisäksi matkanjärjestäjä ja kuljettaja nauttivat ateriat veloituksetta, jos ryhmän koko on vähintään 15 henkeä varaushetkellä.

Lue lisää ryhmien ja kuljettajien eduista.

Kuvia tilausravintola Rauhasta

Etsitkö tilaa kokoukselle tai koulutukselle?

Varaa tilausravintola Rauha

Ota yhteyttä

Meitä voit lähestyä missä tahansa mieltäsi askarruttavassa asiassa puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kanavien kautta.

Puhelin: 020 470 8744

Sähköposti: vastaava@ljjcompany.fi

Huom! Ryhmävaraukset sujuvat näppärämmin sähköpostilla.

Käyntiosoite: Kelhontie 254, 37500 Lempäälä

Muistathan myös seurata meitä somekanavissamme, jotta kuulet ensimmäisten joukossa uudistuksista, tulevista tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai anna palautetta alla olevalla lomakkeella!