AVOINNA 24/7

Lemmikin kanssa matkustaminen

Reissuun lemmikin kanssa!

Varsinkin lomien lähestyessä matkakuume saattaa nostaa päätään ja esimerkiksi kotimaan matkailu autolla kierrellen voi tulla kyseeseen. Monessa perheessä lemmikit ovat osa matkaseuruetta ja matkan toteutus tuleekin suunnitella aina karvaiset kaverit mielessä pitäen.

Matkan varrelta on hyvä löytyä lemmikkiystävällisiä pysähdyspaikkoja, joissa voi tarpeen tullen jaloitella lemmikin kanssa rauhassa tai täyttää vaikka vesiastiat ja pullot.

Pirkanhovi lemmikit

Mitä kannattaa pitää mielessä, kun matkustaa lemmikin kanssa?

Reitin suunnittelun ja juomaveden pakkaamisen lisäksi on hyvä pitää mukana ensiapuvälineitä, lemmikille mieluisia leluja, ruokaa, sekä palkkaamiseen tarkoitettuja herkkuja.

Lämpimillä keleillä esimerkiksi viilennysalustasta voi olla korvaamaton apu matkan aikana. Muistathan myös, että lemmikkiäkään ei missään nimessä saa jättää kuumaan autoon – ei edes hetkeksi.

Automatkailu lemmikin kanssa

On tärkeää, että koira matkustaa turvallisesti. Törmäystilanteessa koira, kuten ihminen tai mikä tahansa tavara, lentää suurella voimalla. Vaihtoehtoja lemmikin automatkailuun löytyy!

Voit hankkia koirallesi turvavyöt. Koirien turvavyöt ovat samannäköiset kuin valjaat. Mitkä tahansa valjaat eivät kuitenkaan kelpaa turvavyöksi. Turvavyövaljaat ovat erikseen suunniteltu kestämään koiran painon ja törmäystilanteet. Ne ovat myös muotoilultaan tehty tukeviksi, jotta ne eivät satuta lemmikkiä.

Turvavyön sijaan voit hankkia lemmikillesi kuljetushäkin. Mitä tukevampi häkki on rakenteeltaan, sen paremmin se pitää lemmikkisi turvassa. Häkin on hyvä olla sellainen, jonka saa kiinnitettyä esimerkiksi auton tavaratilaan. Tällöin myös häkki pysyy paikoillaan.

Minne voin pysähtyä lemmikin kanssa?

Levähdysalueiden lisäksi yleisiä pysähtymispaikkoja ovat matkan varrelle osuvat huoltoasemat, kuten Pirkanhovi. Meillä Pirkanhovissa lemmikin kanssa matkustavat tienkäyttäjät onkin huomioitu erityisen hyvin!

Pirkanhoviin voi poiketa myös lemmikin seurassa!

Lemmikin kanssa voit ulkoilla tilavassa koiraparkissa, sekä huoletta tepastella huoltoasemamme tiloihin virkistävälle kahville, tai täyttävälle lounaalle. Lemmikeille on tarjolla raikasta vettä, sekä mahdollisuus liittyä omistajiensa seuraan niin sisällä kuin ulkoterassillakin. Vaihtoehtoisesti voitte käydä yhdessä lemmikkisi kanssa seikkailemassa luontopolulla!

Tervetuloa Pirkanhoviin, meille kaikki perheenjäsenet ovat tervetulleita!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai anna palautetta alla olevalla lomakkeella!