Avoinna nyt ja joka päivä 24h!

Hoida ostokset samalla pysähdyksellä

Unohtuiko tuliaiset kotiin ja kaupassakin pitäisi matkan varrella käydä? Ei hätää, sillä meillä hoidat kaiken yhdellä pysähdyksellä. Nimittäin Pirkanhovin liikenneasemalta löydät myymälän, jonka valikoimaan lukeutuu elintarvikkeiden lisäksi mm. auton ja kodin pientarvikkeet sekä lahjatavarat, aina leluista sisustustuotteisiin saakka.

Lahjatavarat 

Lahjatavara-valikoimastamme löydät sisustustavaraa, koruja sekä suosittuja Muumi-tuotteita! Nappaa siis tuliaisiksi mökille tai kylään vietäväksi vaikkapa sisustustaulu tai koriste-esine, ellei sitten Muurlan emalinen Muumi-muki ilahduttaisi lahjansaajaa enemmän. Tarjoamme päivittäin myös vaihtelevan valikoiman leikkokukkia, joilla voit ilahduttaa vaikkapa puolisoa pitkältä reissulta palatessa. 

Päivittäistavarat 

Myymälästämme löydät suuren valikoiman elintarvikkeita sekä muita päivittäistavaroita. Valikoimaan kuuluvat niin hygienia-, kuin myös autotarvikkeet sekä muihin harrastuksiin, kuten neulomiseen liittyvät tuotteet. Perheen pienimmille tarjolla on myös leluja, niin kotiin kuin myös kylään tuliaisiksi vietäväksi.

 

Palvelemme vuorokauden ympäri joka päivä!

Pirkanhovi on avoinna aina ja palvelemme poikkeusaikana seuraavasti:

Myymälä 24/7

Kotiruokaa, kahvia ja muuta evästä mukaan otettuna 24/7

Rolls ma-su klo 11.00–04.00

Ruokaa myydään poikkeustilan ajan vain mukaan. Kahvio, noutopöytä ja à la carte ovat poissa käytöstä, pahoittelemme tilannetta.

Löydät Pirkanhovin elintarvikevalvonnan tulokset klikkaamalla tästä.

Olemme Lempäälässä, 3-tien (E12) varrella

Tarkka osoitteemme on:
Kelhontie 254
37500 Lempäälä

Ota yhteyttä puhelimitse: 020 470 8744

Tai sähköpostilla: vastaava@ts-hovi.fi
Ryhmävaraukset sujuvat näppärimmin sähköpostilla.

Löydät meidät myös somesta:
Pirkanhovi Facebookissa Pirkanhovi Instagramissa