Avoinna nyt ja joka päivä 24h!

Kaikki palvelut saman katon alta 

Matkalla kuuluu syödä hyvin — mutta joskus sitä kaipaa hyvän ruoan lisäksi muitakin palveluja. Pirkanhovi tarjoaakin laajan palveluvalikoiman niin yritys- kuin myös yksityisasiakkaille.

Karavaaniparkki

Kun seuraavalle leirintäalueelle on vielä matkaa, tarjoaa Pirkanhovin karavaaniparkki erinomaisen vaihtoehdon yöpymiseen. Alueelta löydät mm. mahdollisuuden septitankin tyhjentämiseen. Huoltorakennuksen avaimen ja tarkemmat toimintaohjeet saat myymälämme kassalta.

Aamupalan ja matkaeväät nappaat meiltä myös helposti mukaasi ennen tien päälle palaamista, joten miksipä et ensi kerralla yöpyisi Pirkanhovin karavaaniparkissa!

Koiraparkki

Myös koirat ovat erittäin tervetulleita Pirkanhoviin! Heitä varten piha-alueeltamme löytyy luonnonmukainen, tilava ja turvallisesti aidattu koiraparkki, jossa kelpaa nuuskia, leikkiä ja juosta sydämensä kyllyydestä. 

Jaloittelun jälkeen voi nälkä yllättää ja siksi toivotamme myös koirat omistajiensa kera lämpimästi tervetulleiksi sisätiloihimme — ravintolassa voitte yhdessä tutustua ruokalistojen maukkaisiin antimiin ja sammutella janoa raikkaalla vedellä.

Kokoustilat

Tiesitkö, että meillä voi pitää myös kokouksia? Tarjoamme yritysten, seurojen ja yhdistysten käyttöön siistin ja yksityisen kokoustilan, jossa päivän ohjelmaa pääsee käymään rauhassa lävitse. Lisäksi tilasta löytyy tarvittava esitystekniikka, kuten tykki. 

Tarjottavat pidempäänkin palaveriin onnistuvat luonnollisesti talon puolesta. Tilauksen voit tehdä joko olemassa olevilta listoilta tai halutessasi keittiömme voi valmistaa tilauksesta mitä tahansa toivottua pientä suolaista, makeaa tai täyttävämpää ruokaa.

Tiedustelut, tilavaraukset sekä ruokatilaukset puhelimitse numeroon 020 470 8744 tai sähköpostitse osoitteeseen vastaava@ts-hovi.fi.

Veikkauspiste

Veikkauksen myyntipisteellä pystyt pelaamaan Lottoa, Kenoa sekä Pitkävetoa. Halutessasi voit kokeilla onneasi myös raha-automaattien sekä raaputusarpojen muodossa. 

Pankkiautomaatti

Pirkanhovin tiloista löydät myös pankkiautomaatin.

Palvelemme vuorokauden ympäri joka päivä!

Pirkanhovi on avoinna aina ja palvelemme poikkeusaikana seuraavasti:

Myymälä 24/7

Kotiruokaa, kahvia ja muuta evästä mukaan otettuna 24/7

Rolls ma-su klo 11.00–04.00

Ruokaa myydään poikkeustilan ajan vain mukaan. Kahvio, noutopöytä ja à la carte ovat poissa käytöstä, pahoittelemme tilannetta.

Löydät Pirkanhovin elintarvikevalvonnan tulokset klikkaamalla tästä.

Olemme Lempäälässä, 3-tien (E12) varrella

Tarkka osoitteemme on:
Kelhontie 254
37500 Lempäälä

Ota yhteyttä puhelimitse: 020 470 8744

Tai sähköpostilla: vastaava@ts-hovi.fi
Ryhmävaraukset sujuvat näppärimmin sähköpostilla.

Löydät meidät myös somesta:
Pirkanhovi Facebookissa Pirkanhovi Instagramissa