Avoinna nyt ja joka päivä 24h!

Avoimet työpaikat:

 

>> Liikenneasematyöntekijä, kesätyö

Täällä tehdään menestystarinoita! Tänäkin kesänä rekryämme kesätöihin mukaan viisi salityöntekijää ja kaksi kokkia.

Asiakaspalveluun motivoitunut, iloisen ja palvelualttiin asenteen omaava henkilö; juuri sinä olet oikea hyppäämään mukaan kehittyvälle liikenneasemallemme!

 

Salityöntekijä: Opit työskentelemään niin pikaruokapiste Rollsissa kuin kaupan kassalla veikkauksia tehden, unohtamatta tuoreiden vitriinituotteiden, sekä makeiden ja suolaisten kahvileipien valmistusta. Työn monipuolisuus on siis taattu! Me huomioimme jokaisen asiakkaamme, joten vuorossa kuin vuorossa asiakas on aina numero yksi. Liikenneasemamme on avoinna vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

 

Kokki: Ammattitaitoisena kokkina valmistat päivittäin vaihtuvat ja maistuvat lounasruoat, sekä opit valmistamaan meidän upeita À la carte -annoksiamme! Huolelliset työskentelytavat ovat kokilla tärkeä ominaisuus, mutta kiireessä painetta kestetään ja jokainen moottoritieltä pysähtynyt asiakas lähtee hymy huulilla, vatsa täynnä herkullista ruokaa. Keittiömme on kesällä auki aamu kuudesta ilta kymmeneen, jonka puitteissa vuorot ovat.

 

Työn jatkuminen kesän jälkeen on mahdollista! Hae linkin kautta tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen palveluvastaava@ts-hovi.fi.

Voit tiedustella avoimia työpaikkoja, hakea harjoittelupaikkaa tai kesätyötä sähköpostitse osoitteesta palveluvastaava@ts-hovi.fi

Palvelemme vuorokauden ympäri joka päivä!

Pirkanhovi on avoinna aina ja palvelemme seuraavasti.

Myymälä 24/7
Noutolounas 24/7 
Rolls ma-su klo 11.00–04.00

Ruokaa myydään poikkeustilan ajan vain mukaan. Kahvio, noutopöytä ja à la carte ovat poissa valikoimistamme, pahoittelemme tilannetta.

Löydät Pirkanhovin elintarvikevalvonnan tulokset klikkaamalla tästä.

Olemme Lempäälässä, 3-tien (E12) varrella

Tarkka osoitteemme on:
Kelhontie 254
37500 Lempäälä

Ota yhteyttä puhelimitse: 020 470 8744

Tai sähköpostilla: vastaava@ts-hovi.fi
Ryhmävaraukset sujuvat näppärimmin sähköpostilla.

Löydät meidät myös somesta:
Pirkanhovi Facebookissa Pirkanhovi Instagramissa

Pirkanhovi