Avoinna nyt ja joka päivä 24h!

Avoimet työpaikat:

 

Liikenneasematyöntekijä

Asiakaspalveluun motivoitunut, iloisen ja palvelualttiin asenteen omaava henkilö; juuri sinä olet oikea hyppäämään mukaan kehittyvälle liikenneasemallemme!

Työtehtävät ovat hyvin monipuoliset, mm. salityöskentely, kaupan työt, online-päätteen käyttö, kuorman vastaanotto ja -purku, pikaruoka ja keittiön avustavat työt. Jokaiseen työtehtävään perehdytetään. 

Meiltä asiakas lähtee vain hymy korvissa, vatsa täynnä ammattitaitoisien kokkiemme valmistamaa herkullista ruokaa. Ei haittaa, vaikka pitkää litanjaa koulutuksista ei löydy taustaltasi – asennetta ja oppimisintoa arvostetaan eniten! Ruokapalvelutyössä edellytyksenä on hygieniapassi, anniskelupassi on sinulle eduksi.

Liikenneasema on aina auki, joten työtä on kolmessa eri vuorossa. Työt alkavat perehdytyksellä mahdollisimman pian. Hakemukset pian tulemaan osoitteeseen palveluvastaava@ts-hovi.fi

Hakuaika päättyy 7.12.2020. Palkkaus tessin mukainen ja vuoroja 3-5 viikossa. Mikäli on yövirkku, on mahdollista solmia säännöllinen yötyösopimus!

Voit tiedustella avoimia työpaikkoja, hakea harjoittelupaikkaa tai kesätyötä sähköpostitse osoitteesta palveluvastaava@ts-hovi.fi

Palvelemme vuorokauden ympäri joka päivä!

Pirkanhovi on avoinna aina ja palvelemme seuraavasti.

Kahvio 24/7
Myymälä 24/7
Aamiainen ma-la klo 06.00–09.00
Lounas ma-su klo 10.00–16.00
À la carte ma-su klo 10.00–21.00
Rolls ma-su klo 11.00–04.00

Löydät Pirkanhovin elintarvikevalvonnan tulokset klikkaamalla tästä.

Olemme Lempäälässä, 3-tien (E12) varrella

Tarkka osoitteemme on:
Kelhontie 254
37500 Lempäälä

Ota yhteyttä puhelimitse: 020 470 8744

Tai sähköpostilla: vastaava@ts-hovi.fi
Ryhmävaraukset sujuvat näppärimmin sähköpostilla.

Löydät meidät myös somesta:
Pirkanhovi Facebookissa Pirkanhovi Instagramissa