AVOINNA 24/7

Pirkanhovi avoinna 24h

Rekrytointi

Voit tiedustella avoimia työpaikkoja, hakea harjoittelupaikkaa tai kesätyötä sähköpostitse osoitteesta janika.tahtinen@ljjcompany.fi

Pirkanhovi etsii huipputiimiinsä kahta liikenneasematyöntekijää!

Jos olet oma-aloitteinen, reipas ja asiakaspalveluhenkinen persoona, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Liikenneasemallemme asiakkaat pysähtyvät elämykselliselle tauolle, joten ensisijainen työtehtäväsi on asiakasta arvostava asiakaspalvelu.

Pirkanhovin liikenneasematyöntekijä on kolmivuorotyöntekijä, jonka vastuulla on monipuolisesti kaikki liikenneasemalle kuuluvat tehtävät. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi kassan käyttö, keittiön tehtävissä auttaminen ja tietenkin asiakaspalvelu. Pirkanhovi sijaitsee Lempäälässä, 3-tien varrella.

Mitä odotamme sinulta?
– 18-vuoden ikää
– Hygeniapassi vaaditaan
– Anniskelupassin näemme eduksi
– Sinulla on oikeaa halua palvella asiakkaitamme ja kykyä työskennellä tiimissä

Mitä me tarjoamme sinulle?
– Pirkanhovilla ei tule yhtään samanlaista työpäivää! Pääset tekemään töitä monipuolisten tehtävien parissa
– Tukenasi työssä on loistava huipputiimi työkavereita
– Saat hyvää työkokemusta ja mahdollisuuden oppia lisää alastamme

Lähetä avoin hakemus ja ansioluettelo sähköpostilla osoitteeseen vastaava@ljjcompany.fi. Voit hakemuksessasi kertoa muun muassa enemmän itsestäsi, mahdollisesta aikaisemmasta kokemuksestasi ja siitä, miksi juuri sinä olisit täydellinen työntekijä tiimiimme. Haku on auki siihen asti, että löydämme juuri oikeat henkilöt tehtäviin.

Pirkanhovin Liikenneasema on suosittu työpaikka ja työmahdollisuuksia onkin kysytty pitkin vuotta. Nyt on siis tilaisuutesi, lähetä hakemus heti tänään!

Heräsikö jotain kysyttävää? Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin:
vastaava@ljjcompany.fi

Teboil Pirkanhovin huoltoasema sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella 3-tiellä (E12) osoitteessa Kelhontie 254, 37500 Lempäälä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai anna palautetta alla olevalla lomakkeella!