Avoinna nyt ja joka päivä 24h!

Avoimet työpaikat:

 

Yötyöntekijä

Haemme Pirkanhoviin vakituista yötyöntekijää. Olet omatoiminen, palvelualtis ja vastuuntuntoinen. Ymmärrät miten eri työtehtävät palvelevat kokonaisuutta ja osaat organisoida omat työsi. 

Meillä saat vastuullisen työn ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi edelleen, vahvan tuen esimiehiltä ja koko työyhteisöltä sekä ennenkaikkea parhaat asiakkaat, joita on ilo palvella.

Kesätyöntekijöitä

Haemme kesäksi kokkeja ja liikenneasematyöntekijöitä. Ihanteellisinta on, jos olet monitoimitekijä, eli niin pihvin paisto kuin kassan käyttö onnistuu. Työhän meillä ei ole yksitoikkoista, kaikki liikenneasemantyöt kuuluu mukaan kaupassa kuorman purusta aamiaisen esille laittoon, ja ennen kaikkea hymyn tuottamiseen asiakkaille.

Kesäduunarilta toivottava ikä on 18-vuotta, sillä työ on kolmivuorotyötä. Mitä muuta tarvitaan? Hygienapassi, rutkasti iloista mieltä, omatoimisuutta, rohkeutta ottaa kontaktia asiakkaaseen, näppäryyttä pyöritellä munkkeja. Anniskelupassi sekä online-päätteen käyttötaito luetaan eduksi!

Palkkaus alkaa tessin mukaan. Tunteja on koko kesäksi ja aloitus heti pian – toukokuussa hyvän perehdytyksen parissa. Jatko erittäin mahdollinen.

Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyöntekijöitä, 8 kpl

Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyö on kahden viikon mittainen kesätyökokemus nuorille. Se on tarkoitettu peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille ja valmentavassa koulutuksessa oleville. Olennaista on, että et opiskele ammattiin eikä sinulla ole tutkintoa. Jo 13-vuotias voi päästä töihin, mikäli täyttää samana vuonna 14 vuotta.

Pirkanhovi työllistää tulevana kesänä kahdeksan TTT-kesätyöntekijää.

Tiedustelut ja hakeminen

Voit kysyä lisää näistä tehtävistä puhelimitse Janikalta: 0400 535 256.

Paikat täytetään nopeasti, joten laita pikimmiten hakemusta tulemaan. Lähetä hakemuksesi mihin tahansa tehtävään sähköpostitse osoitteeseen palveluvastaava@ts-hovi.fi.

Voit tiedustella avoimia työpaikkoja, hakea harjoittelupaikkaa tai kesätyötä sähköpostitse osoitteesta palveluvastaava@ts-hovi.fi

Palvelemme vuorokauden ympäri joka päivä!

Pirkanhovi on avoinna aina ja palvelemme poikkeusaikana seuraavasti:

Myymälä 24/7

Kotiruokaa, kahvia ja muuta evästä mukaan otettuna 24/7

Rolls ma-su klo 11.00–04.00

Ruokaa myydään poikkeustilan ajan vain mukaan. Kahvio, noutopöytä ja à la carte ovat poissa käytöstä, pahoittelemme tilannetta.

Löydät Pirkanhovin elintarvikevalvonnan tulokset klikkaamalla tästä.

Olemme Lempäälässä, 3-tien (E12) varrella

Tarkka osoitteemme on:
Kelhontie 254
37500 Lempäälä

Ota yhteyttä puhelimitse: 020 470 8744

Tai sähköpostilla: vastaava@ts-hovi.fi
Ryhmävaraukset sujuvat näppärimmin sähköpostilla.

Löydät meidät myös somesta:
Pirkanhovi Facebookissa Pirkanhovi Instagramissa