AVOINNA 24/7

Pirkanhovi on ansainnut Teboilin vuoden tulokas -palkinnon

Oy Teboil Ab palkitsee aloitteellisen ja innostuneen asenteen omaavan Teboil-palveluaseman.”. Teboil palkitsi Pirkanhovin Linkki-tapahtumassa vuoden tulokas -palkinnolla. Tapahtuma järjestettiin Turussa 7.6.2023.

Pirkanhovi sai kiitosta aloitteellisuudesta ja innostuneesta asenteesta. Olemme hyvin ylpeitä tästä saavutuksesta ja kiitämme Teboilia tästä kunniasta. Meille on tärkeää, että voimme taata jokaiselle asiakkaalle miellyttävän kokemuksen liikenneasemallamme. Lisäksi haluamme kehittää Pirkanhovia joka päivä ja ideoida myös uudenlaisia tuotteita sekä palveluita.

Pirkanhovilla työskentelee vain parhaat työntekijät

Jotta jokapäiväinen arki ja myös viikonloput pystyvät rullaamaan onnistuneesti, tarvitaan tueksi loistava tiimi työntekijöitä. Kauppias Janika Tähtinen kertookin, että meillä Pirkanhovilla työskentelee vain parhaat työntekijät ja heistä koostuu todellinen huipputiimi. Työntekijät tuovat mukanaan Pirkanhoville spesiaalia osaamista ja omaa kokemusta.

“Yhteiskuvassamme on vain pieni murto-osa huipputiimistäni, koska osa työntekijöistä on valmistautumassa tulevaan työvuoroon, lähdössä kotiin lepäämään yövuoron jälkeen tai on ansaitulla kesälomalla. Pirkanhovilla tehdään valtavasti töitä sen eteen, että voimme tarjota juuri sinun aikasi arvoisen taukopaikan!”, kauppias Janika Tähtinen kommentoi palkintoa.

Työntekijämme ovat tiimipelaajia

Työntekijöiden asiantuntemuksen ansiosta voimme kehittää toimintaamme ja tarjota laadukkaita tuotteita sekä palveluita asiakkaillemme. Huipputiimimme edustavat Pirkanhovia ja heillä on merkittävä vaikutus asiakastyytyväisyyteen.

Pirkanhovin arki rakentuu tiimityön ja toimivan yhteistyön ympärille. Saumaton yhteistyö työntekijöidemme välillä takaakin sen, että jokainen asiakas voi tuntea olonsa tervetulleeksi liikenneasemallemme. Hyvä tiimityöskentely parantaa myös palvelun tehokkuutta ja uusien ideoiden syntymistä. Työntekijämme pääsevätkin käyttämään työssään omaa luovuuttaan. Heidän avullaan voimme tarjota teille koko ajan herkullisempia makuelämyksiä ja monipuolisempia palveluita.

Mitä kaikkea me yhdessä vielä keksimmekään!

Jokainen palaute on meille tärkeä

Kunniamainintojen lisäksi sydäntämme lämmittää palautteet, joita saamme asiakkailtamme. Kauniit sanat piristävät päiväämme ja osoittavat, että suuntamme työssä on oikea. Tässä muutama palaute, joita meille on matkan varrella osoitettu:

”Kahvitauko onnistui oikein hyvin. Kiitos teille hyvästä palvelusta!”

”Kiitos eilisestä! – Oli todella mukava ja helppo paikka pysähtyä ryhmän kanssa. Mikäli uusia matkoja ilmaantuu, niin tiedänpä sopivan kohteen pysähdykselle.”

“Teboil Pirkanhovin Rollsin palvelupisteellä nuori asiakaspalvelija, joka oli todella aurinkoinen ja hyväntuulinen. Jäi hyvän hampurilaisaterian jälkimaun lisäksi hyvä fiilis käynnistä.”

“Asioin justiinsa Pirkanhovin Rollsissa ja halusin mainita, kuinka hyvää palvelua sain. Hieman rankan ajomatkan jälkeen hlökunta ei katsonut vinoon selvästi kyynelehtineiden silmieni vuoksi vaan palvelu oli asiallista, nopeaa ja mukavaa. Edelliskerran asioinnilla tilauksesta puuttui yksi burgeri ja sekin hyvitettiin vuolaasti. Pelkkää posia siis! Jatkakaa samaan malliin.”

Meille on merkittävää saada palautetta työstämme ja palveluistamme. Olemme hyvin kiitollisia jokaiselle, jotka ovat auttaneet meitä kasvamaan.

Tervetuloa Pirkanhovin liikenneasemalle nopealle tauolle tai pidemmälle pysähdykselle!

Matka jatkuu ja vauhti kiihtyy! Kesällä Pirkanhovi täyttyy elämästä ja tulossa on paljon uutta. Seuraa sosiaalisen median kanaviamme, jotta pysyt menossa mukana. Toivottavasti tapaamme juuri sinut Pirkanhovin Liikenneasemalla mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai anna palautetta alla olevalla lomakkeella!