AVOINNA 24/7

Hei karavaanari, olet Pirkanhovin kaveri!

Matkalla kuuluu erityisesti syödä hyvin, mutta joskus matkan varrella kaipaa maittavan ruoan lisäksi muitakin palveluita. Pirkanhovi tarjoaa laajan palveluvalikoiman jokaiselle matkaajalle. Liikenneasemamme on luotu täydelliseksi pysähdyspaikaksi myös karavaanareille. Pihastamme löydätkin juuri karavaanareille suunnitellun karavaanariparkin.

Haluamme liikenneasemalla helpottaa jokaisen karavaanarin matkustamista mahdollisen monipuolisesti.

Pirkanhovin karavaaniparkista löytyy huoltorakennus.

Karavaanielämä luo unohtumattomia kokemuksia

Karavaanarit ovat ihmisiä, jotka matkustavat ja myös asuvat liikkuvissa ajoneuvoissa, kuten matkailuautoissa tai asuntovaunuissa. Rakkailla kulkuneuvoilla onkin monta nimeä: matkailuauto, asuntoauto, matkailuvaunu, asuntovaunu ja monia muita. Karavaanarit voivat matkustaa ympäri kotimaata tai jopa ympäri maailmaa. Asuntoauton vuokraaminen tai hankkiminen voi mullistaa kesäsi matkat!

Karavaanarina pääset luomaan matkojen aikana unohtumattomia kokemuksia. Matkan varrella ehtiikin näkemään uusia paikkoja ja nähtävyyksiä. Matkailuautossa pystyy elämään, nukkumaan, oleilemaan sekä syömään sekä tietenkin samalla näppärästi vaihtamaan maisemaan. Tämä mahdollisuus antaa karavaanareille vapauden pysähtyä ja yöpyä monissa eri paikoissa. Tärkeää on huomioida, että yöpyminen on sallittua ja tarvittavat palvelut ovat saatavilla.

Karavaanarit voivat valita matkakohteensa vapaasti ja viipyä kohteissa juuri haluamansa ajan. He voivat tutustua esimerkiksi uusiin paikkakuntiin, puistoihin, rantoihin ja moneen muuhun paikkaan. Karavaanarit voivat myös valita haluamansa reitin ja muuttaa suunnitelmiaan lennosta, jos löytävät kiinnostavan kohteen matkansa varrella.

Mitä Pirkanhovi tarjoaa karavaanareille?

Pirkanhovin pihassa sijaitsee karavaanareilla tarkoitettu karavaaniparkki. Pirkanhovin karavaaniparkki tarjoaa sinulle erinomaisen vaihtoehdon yöpymiseen, kun matkaa seuraavalle leirintäalueelle on hieman liikaa samalle päivää. Liikenneasemamme sijaitsee hyvällä sijainnilla ja matkan varrella useisiin kesälomakohteisiin.

Karavaaniparkin alueelta löydät huoltorakennuksen, jossa on mahdollisuus septitankin tyhjentämiseen. Lisäksi huoltorakennuksessa on vessat niin miehille kuin naisille. Pirkanhovin karavaaniparkin hinta sisältää myös liikenneaseman sauna- sekä suihkutilan käytön.  Sauna- ja suihkutilamme on juuri remontoidut, joten siellä pääset helposti rentoutumaan kesken matkan.

Karavaaniparkin vierestä löytyy luontopolku, jossa voit koko perheen kanssa jaloitella. Jos matkassa on mukana koira, on luontopolulla hyvä kävelyttää karvaista ystävää. Pihastamme löydät myös aidatun koiraparkin, jossa koirasi voi juoksennella lisää omistajan valvonnassa.

Karavaaniparkin hinnasto:

  • 17€ / yö
  • 100€/ viikko

Lunastetulla yöpaikalla saat kahvila- ja ravintolatuotteista -10 % alennuksen! Huoltorakennuksen avaimen ja tarkemmat toimintaohjeet saat myymälämme kassalta. Myymälä palvelee sinua 24/7, joten saavu meille huoletta mihin aikaan tahansa!

Karavaanarit voivat käyttää remontoituja suihkutiloja.

Karavaanari ei voi aina välttyä ongelmatilanteilta

Kuten yleensäkin matkatessa, myös karavaanarit joutuvat kohtaamaan erilaisia haasteita ja ratkaisemaan monia käytännön ongelmia. Aina ei välttämättä tiedä mihin karavaanari saa parkkeerata ja missä voi yöpyä matkailuauton kanssa. Lisäksi jätehuolto ja esimerkiksi veden saaminen voi aiheuttaa harmaita hiuksia. Puhumattakaan, jos autossa ilmenee ongelmia.

Karavanaarit oppivat kokemuksen kertyessä ottamaan haasteet hyvin vastaan. Monet oppivat hyödyllisiä taitoja, jotka voivat liittyä esimerkiksi teknisten ongelmien korjaamiseen tai retkeilyyn. Matkasuunnittelu on tärkeä osa karavaanarien elämää, vaikka aina ei tiedä, mitä tien päällä tapahtuu. Tärkeintä matkasuunnittelussa ei ole se, että reitti on täysin suunniteltu valmiiksi. Tärkeämpää suunnittelussa on ottaa huomioon, että yöpymispaikka on selvillä ja palvelut ovat saatavilla.

Mitä karavaanari tarvitsee? Sen löydät meiltä!

Pirkanhovi on auki vuorokauden ympäri, joten olemme aina saatavilla ja valmiina auttamaan. Jos matkakassistasi uupuu hammasharja, aurinkorasva tai vaikka tekemistä, myymälästä löydät haluamasi. Matkan päivittäiseen elämään tarvittavat tarvikkeet löydät siis Pirkanhovin myymälästä.

Lisäksi jos autostasi uupuu ikkunanpesunestettä tai muuta huoltoon liittyviä tarvikkeita, kannattaa tutustua valikoimaamme. Teemme matkustamisesta helppoa, koska kaiken tarvittavan saat ostettua meiltä.

Pirkanhovin myymälässä on monipuolinen valikoima juomia ja eväitä.

Älä matkusta tyhjällä vatsalla, tule meille syömään

Pirkanhovin liikenneasema on mahtava taukopaikka! Liikenneasemalla tankkaat ja lataat autosi helposti. Samalla pysähdyksellä voit nopeasti hakea myymälästämme eväät tai viihtyä pidemmällä tauolla. Myymälästämme löydät runsaan valikoiman erilaisia virvokkeita ja eväitä matkaa varten. Voit helposti täyttää matkailuauton tai -vaunun jääkaapin maittavilla herkuilla.

Alkaako reissuruuat tökkimään eikä kokkailu pienessä tilassa enää maistu? Pirkanhovin liikenneasemalla ei tarvitse oleilla tyhjällä vatsalla! À la carte -listamme on monipuolinen, sieltä löytyy jokaiseen makuun herkullista ruokaa. Tarjoamme myös lounasta joka päivä kello 10–16, valikoimassa on rakkaudella tehtyjä herkullisia kotiruokia.

Hei karavaanari, olet meidän kaverimme, tervetuloa!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai anna palautetta alla olevalla lomakkeella!