AVOINNA 24/7

Keppihevoskilpailut Pirkanhovilla 27.7.2023

Torstaina 27.7. kepparit valtavat Pirkanhovin Liikenneaseman! Rata on auki koko kisan ajan ja kaikki osallistujat palkitaan. Osallistuminen tähän huikeaan kisaan ei maksa mitään. Mikäli kotona ei ole valmiina keppihevosta, Pirkanhovin oma lainaratsu on vuokrattavissa 2€ hintaan.

Ponisilhuetti, cavaletti ja trippeli kutsuu hyppääjiä!

Keppihevoskilpailut kisataan kolmessa eri sarjassa. Ensimmäisen sarjan esteet ovat korkeudeltaan 20-30 cm, toisen sarjan taas 30-50cm ja kolmannen sarjan 80-100 cm. Kolmannessa sarjassa esteen saa enimmillään jopa 130 cm korkeuteen, johon este nostetaan taitureiden halutessa.

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa heti ja ensimmäiset 30 kisaajaa pääsee mukaan kisaan. Voit ilmoittaa kisaajan mukaan sähköpostilla osoitteeseen: vastaava@ljjcompany.fi. Kerro sähköpostissa osallistujan nimi ja mihin sarjaan kisaaja haluaisi osallistua.

Kerromme Instagramissa ja Facebookissa, kun paikat ovat täyttyneet. Ilmoitamme myös tapahtumapäivänä, jos tilaa kisailijoille on vielä. Tekemistä riittää koko perheelle!

Tule tutustumaan, mitä kaikkea muuta Pirkanhovin takapihalle on saapunut. Myös rakastettu Aatos-poni on mukana kannustamassa kisailijoita. Poni ratsuttaa perheen pienimpiä 5€ hintaan.

Kisaajilla on mahdollisuus ansaita ilmainen ruusuke!

Tässä ohjeet ruusukkeen ansaitsemiseen:

  1. Kilpailija suorittaa radan puhtaasti
  2. Suorituksesta julkaistaan kuva tai video sosiaaliseen mediaan ja Pirkanhovi merkitään julkasuun. Voit käyttää myös hashtagia #hoviratsu
  3. Ruusukkeen saa itsellesi, kun näytät kassalla suorituksesta kuvan tai videon.

Tervetuloa kesän hauskimpaan tapahtumaan!

MITÄ: Keppihevoskilpailut Pirkanhovilla
MISSÄ: Pirkanhovin Liikenneasemalla
MILLOIN: 27.7. kello 17-19
MIKSI: Koska kepparikisat ovat hauskoja ja jokainen kilpailija palkitaan!
MITÄ MAKSAA: Osallistumismaksua ei ole. Hovin oma lainaratsu on vuokrattavissa 2€ hintaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai anna palautetta alla olevalla lomakkeella!