AVOINNA 24/7

Tammikuussa arki alkaa taas – tule viettämään työpäivää Pirkanhoville

Tammikuu, vuoden ensimmäinen kuukausi on täällä! Useille tämä kuukausi merkitsee joululoman loppumista, koulujen lukukauden alkua sekä arjen ja rutiinien palaamista. Alkuvuosi toi mukanaan kireitä pakkaspäiviä, mutta nyt taitaa olla kylmimmät päivät ainakin hetkeksi takana. Kuitenkin talvea on vielä edessä, vaikka ei mene kauaakaan, kun kevät on taas täällä.

Jos pakkanen tai huonot kelit yllättävät, meillä on ratkaisu päivän varalle. Pirkanhovilla on aina hyvä sää viettää rentouttavaa päivää tai tehdä vaikka töitä!

Lomilta takaisin arkeen

Tässä kuussa monen perheen arki palaa raiteilleen, kun lapset palaavat koulun penkille. Jännitystä on varmasti ilmassa! Myös korkeakouluopiskelijoiden kevätlukukauden alku lähestyy kovaa vauhtia, jos ei jo ensimmäiset kurssit ole ehtineet alkaa.

Arki alkaa myös aikuisilla, sillä moni on jo viime viikolla päässyt palaamaan töihin loman jälkeen ja normaali työrytmi palautuu. Töiden jatkuminen ja lomilta palaaminen voi tuoda mukanaan kiireitä ja uusia projekteja. Saattaa olla, että työkuorma kasvaa työhön palatessa, kun on uusia asioita opittavana ja lista sähköpostiviestejä luettavana. On tärkeää kuitenkin hallita työmääräänsä ja tarvittaessa pyytää apua, jotta välttää liiallisen stressin.

Rutiinit sujuvoittavat arkea, mutta poikkeukset tekevät välillä hyvää

Viikkoihin kuuluu paljon rutiineja ja aikatauluja: aikaisia aamuja, lukujärjestyksiä, tehtävälistoja töissä ja läksyjä. Joululoman päättyessä myös monet harrastukset ja aktiviteetit käynnistyvät uudelleen. Rutiinit helpottavat arkea, koska päivät kulkevat omalla painollaan. Silti arkeen palaaminen loman tai muun vapaan jakson jälkeen voi olla sekä innostavaa että myös haastavaa. Tämä kaikki voikin vaatia sopeutumista erityisesti, jos loman aikana on tottunut rennompaan aikatauluun.

Arkea voi piristää pienet poikkeukset normaalissa rytmissä tai kaavassa. Esimerkiksi normaalista tiistai-iltasta voi tulla vieläkin parempi, kun lähdette koko perheen kanssa Pirkanhoville syömään ja viettämään hauskaa iltaa. Ravintolastamme löydät jokaiselle maistuvaa ruokaa ja makeannälänkin saa meillä taltutettua.

Pirkanhovi on myös loistava ympäristö työskentelyyn

Työhön palaaminen tarkoittaa myös paluuta toimistolle työkavereiden ja tiimin pariin. Kuitenkin etätyöt ovat lisääntyneet huimasti viime vuosien aikana ja kotoa käsin tulee tehtyä paljon töitä.  Joillekin etätyöt kotoa on ainoa vaihtoehto työskentelylle, koska toimistoa ei joko ole tai se sijaitsee kauempana. Vaikka koti toimii myös työympäristönä hyvin, olisi välillä hyvä pystyä vaihtamaan maisemaa edes hetkeksi. Missä sitten tehdä etätöitä?

Kokoustilan tai erillisen työtilan varaaminen esimerkiksi yhdeksi päiväksi voi olla erittäin hyödyllistä monissa tilanteissa. Työskentely-ympäristön vaihtaminen antaa sinulle uuden ympäristön ja näkökulman, mikä tehostaa luovuutta ja uusien ideoiden syntymistä.

Onko etsinnässä työtila Tampereelta tai lähiseuduilta? Pirkanhovilta löydätkin työporukallesi sopivan työ- ja kokoustilan. Jos etsit tilaa vain itsellesi, meiltä voit varata käyttöösi Framery-työtilan.

Varaa nyt kokoustila Fiilis tai Framery-työtila itsellesi!

Kokous- ja työtila Fiiliksen varaamisessa on valtavasti etuja, kun haluat varmistaa onnistuneen ja tuottavan työpäivän, kokouksen tai muun tilaisuuden. Varaamalla kokoustilan etukäteen varmistat, että tila on käytettävissä tarvittuna ajankohtana ja voimme yhdessä suunnitella päivän kulun. Framery-työtilassa pääset rauhoittumaan työpuheluun tai muuhun työskentelyyn täydessä hiljaisuudessa.

Fiiliksessä on huikeat puitteet työpäivän viettoon:

  • Tilaan mahtuu kerrallaan jopa 30 henkeä
  • Osallistujille on mahdollista tarjota niin virvokkeita kuin lounastakin
  • Yhteydet pelittävät moitteettomasti
  • Tilan käyttäjillä on käytössä langaton verkkoyhteys veloituksetta

Hiljainen työtila Framery sopii pienemmälle porukalle tai itsenäiselle työskentelijälle

  • Voit varata tilan käyttöösi 30 min / 8 € ja 1 h / 10 € hintaan
  • Tilaa 1–4 henkilölle
  • Työtilassa on hyvä valaistus, langaton verkko, ilmastointi, pistorasia sekä äänieristys
  • Kahvi/tee kuuluu hintaan
  • Voit varata tilan etukäteen, mutta tila on varattavissa joustavasti myös paikan päällä

Lue lisää työ- ja kokoustila Fiiliksestä sekä Framery-työtilasta tästä.

Miksi kannattaa varata työ- ja kokoustila?

Kokoustilat tarjoavat ammattimaisen ja siistin ympäristön, joka luo positiivisen vaikutelman työpäivään osallistujille. Nämä tilat ovat myös varusteltuja laitteilla, jotka mahdollistavat tehokkaan tiedon jakamisen ja visuaalisen esittämisen.

Kokoustilat tarjoavat yksityisyyttä ja hiljaisuutta, joka voi olla tarpeen, kun käsitellään arkaluonteisia tai muita tärkeitä asioita. Tilan yksityisyys auttaa myös välttämään häiriöitä sekä samalla pitämään keskittymisen asian ytimessä. Tämä parantaa huomattavasti keskustelujen laatua ja nopeuttaa päätöksentekoa.

Pirkanhovin työ- ja kokoustila Fiilis on loistava paikka pitää monipuolisesti erilaisia työhön liittyviä tilaisuuksia. Tiloja voidaan käyttää esimerkiksi tykypäivään, koulutukseen sekä myös perinteiseen kokoukseen tai palaveriin. Työ- ja kokoustila sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Tamperetta, jonne kulkeminen on helppoa. Jos kaipaat vieläkin isompaa tilaa, niin Pirkanhovin yläkerrasta löytyy tilausravintola Rauha, jossa on upeat tilat erilaisille tapahtumille.

Mahdollistamme Fiiliksen vuokraajalle myös ruokatarjoilun! Ruokatarjoilu voidaan järjestää suoraan kokoustilaan tai vaihtoehtoisesti omatoimisena buffetruokailuna. Ruokatarjoilun mahdollistaminen helpottaa huomattavasti tilaisuuden järjestelyjä ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä tärkeimpään asiaan eli työhön.

Tervetuloa viettämään rentouttavaa vapaapäivää tai tehokasta työpäivää Pirkanhoville!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai anna palautetta alla olevalla lomakkeella!