AVOINNA 24/7

Matkustaminen lasten kanssa: onnistuneen hiihtoloman salaisuus

Hiihtolomat alkavat helmikuussa ja se tarkoittaa monelle kotimaanmatkailua perheen kesken. Suuntaatteko te pohjoisen laskettelurinteisiin vai kuitenkin ulkomaiden lämpöön? Matkustaminen lasten kanssa on sekä jännittävä että välillä myös haastava kokemus. Jokainen perhe odottaa innolla yhteisiä retkiä, mutta matkan sujuvuuteen vaikuttavat monet tekijät.

Matkustettaessa lasten kanssa liikenneasemista ja huoltoasemista tulee tärkeitä pysähdyspaikkoja, jotka tarjoavat paljon enemmän kuin vain tankkausmahdollisuuden. Pirkanhovi onkin juuri se paikka, jossa tankkaamisen lisäksi pääset nauttimaan ajastasi. Tässä blogissa käymme läpi käytännöllisiä vinkkejä, jotka tekevät matkastanne ikimuistoisen!

Valmistaudu matkaan hyvissä ajoin

Kun suunnittelette perhematkaa, ennakkovalmistelut ovat avain onnistumiseen. Majoituspaikan valinta on tärkeä osa ennakkovalmistautumista. Tarkista, että hotelli tai muu majoitus on lapsiystävällinen ja sinne on helppo kulkea. Aloittakaa myös pakkaaminen ajoissa ja älä unohda keskittyä lasten tavaroiden lisäksi omiin vaatteisiisi. Ensimmäisten joukossa kannattaa pakata sään mukaiset vaatteet ja tietenkin välttämättömyydet, kuten hygeniatarvikkeet ja ensiaputarvikkeet, etteivät nämä vain unohdu.

Mutta mitä tekemistä lapsille automatkalle? Rauhan säilyttämisen kannalta on tärkeää muistaa ottaa mukaan lapselle viihdykettä, kuten kirjoja ja tärkeimpiä leluja. Jos nämä unohtuvat, voitte olla pulassa nopeasti! Pienet kirjat, pehmolelut tai tabletti sovelluksineen voivat olla pelastus pitkillä matkoilla ja ne on helppo ottaa mukaan.

Muista säännölliset pysähdykset: me teemme tauot helpoiksi koko perheelle!

Pidä huolta siitä, että matkustaessa ei tarvitse kärvistellä nälkäisenä! Pitkät automatkat voivat olla erityisesti lapsille väsyttäviä, joten varaa mukaan välipaloja ja riittävästi vettä, niin he jaksavat autossa paremmin. Kun tarvitaan lisää nopeita välipaloja, liikenneasemilta löydät kätevästi naposteltavia ja juomia matkan varrelle. Pirkanhovilla onkin laaja valikoima erilaisia välipaloja, jotka samalla täyttävät vatsaa ja ovat suussasulavan hyviä. Myymälässämme on monia take away -eväitä, mutta myös itse tekemiämme välipaloja.

Vaikka välillä ei ole aikaa pitää pidempiä taukoja, ajomatkojen aikana on hyvä jaloitella ja myös pysähtyä pidemmäksikin aikaa. Lapsille jatkuva istuminen autossa voi olla haasteellista, ja heille saattaa tulla nopeastikin tylsää. Liikenneasemilla pysähtyminen mahdollistaa sen, että lapset ja tietenkin myös aikuiset pääsevät liikkumaan kesken matkan. Pirkanhovilla on viihtyisä leikkapaikka lapsille, kirjoja luettavaksi ja pöytä piirrustuksien tekemistä varten. Näiden ansiosta vanhemmat saavat hetken hengähdystauon ja mahdollisuuden nauttia tauosta kahvikupin tai ruuan äärellä.

Missä syödä matkalla? Pirkanhovilla tietenkin!

Pirkanhovi tarjoaa laajan valikoiman ruokavaihtoehtoja: meiltä löytyy lounasta, Rolls, à la carte- annoksia ja kahvion erilaisia herkkuja. Vaihtoehtomme vaihtelevat siis nopeista välipaloista täysiin aterioihin! Voit tutustua valikoimaamme paremmin “Syö ja juo” -sivullamme. À la carte -listallamme on myös lastenannoksia hyvään hintaan. Lapsille löytyy listalta:

  • Hampurilainen ranskalaisilla (L)
  • Lihapullat muusilla (L)
  • Kalanugetit muusilla (L)
  • Spagettia jauhelihakastikkeella (L)

Itsesi lisäksi meillä voit tankata autosi ja tarkistaa sen peruskunnon, kuten esimerkiksi ajoneuvon rengaspaineet. Näin varmistat samalla pysähdyksellä, että matka jatkuu turvallisesti ja sujuvasti. Myymälästämme löydät myös tarvittavia pesuaineita autoasi varten!

Tervetuloa Pirkanhoville hiihtolomalla!

Vaikka matkustaminen lasten kanssa vaatii paljon suunnittelua ja valmistautumista, muista nauttia matkasta ja sen tuomista yllätyksistä. Kaikki ei mene aina putkeen, mutta tällaiset tilanteet kannattaa ottaa rennosti. Lapset kasvavat nopeasti, ja yhteiset matkat jättävät arvokkaita muistoja koko perheelle. Pirkanhovi ei ole vain paikka, joissa pysähtyä, vaan tarjoamme tarpeellisia palveluita ja mukavuuksia, jotka tekevät matkastanne miellyttävämmän. Olipa matkanne pitkä tai lyhyt, muistakaa hyödyntää liikenneasemia taukopaikkoina – olemme teitä varten täällä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai anna palautetta alla olevalla lomakkeella!