Avoinna nyt ja joka päivä 24h!

Poikkeusoloista huolimatta olemme avoinna nyt ja jatkossa – joka päivä, vuorokauden ympäri. Päivitämme tälle sivulle jatkossa kaikki poikkeustilan aiheuttamat muutokset palveluissamme.

1.6. meilläkin aletaan purkaa rajoituksia ravintolaruokailun suhteen. Kerromme asiasta lisää myöhemmin.

Meidän verkkokauppa on nyt auki

  • Osoitteessa Pirkanhovi.fi/ennakko.
  • Valitse päivän noutolounas tai jokin Rollsin herkuista
  • Tilaa ja maksa etukäteen, nappaa mukaan tiskiltä tai pihasta!

Tarjolla edelleen runsas valikoima kunnon syötävää

Pirkanhovista ei edelleenkään tarvitse lähteä nälkäkiukkua puhkuen. Tarjolla on joka päivä paikan päällä kokattua herkullista kotiruokaa, Rollsin hamppareita ja herkkuleivonnaisia. Kaikki saa nyt kätevästi mukaan – vaikka useamman annoksen kerralla. Päivän noutolounasvaihtoehdot ilmoitetaan aamuisin Pirkanhovin Facebook-sivulla. Kotiruokapaketin hinta on 9,70€ per nenä, ja se sisältää valmiiksi pakatun lounaan, tuoresalaatin, leivän + levitteen ja vesipullon tai hanajuoman. “Lounas” eli päivän kotiruoka on nimestään huolimatta saatavilla ympäri vuorokauden. Jos perinteisempi sapuska ei juuri nyt maistu, tarjolla on myös kotimaista pikaruokaa. Rollsin grilli kuumenee normaaliin tapaan joka päivä klo 11-04, jolloin kaikkia hampurilais- ja muita aterioita saa pakattuna mukaan.

Lisäksi välipalaa, herkkuja ja kuumaa juomaa

Meillä on edelleen myös pannut kuumana 24/7 eli tarjolla on kahvia ja muita kuumia juomia sekä kyytipojaksi valmiiksi pakattuja pullia ja muita herkullisia eväitä. Myymälästämme saat peruselintarvikkeet, päivittäistavarat ja muut tarpeelliset normaaliin tapaan ympäri vuorokauden. Jos olet kipeä, flunssainen tai kuulut riskiryhmään, soita meille numeroon 020 470 8744 ja tuomme sinulle ruoan tai vaikka ostokset suoraan autoon!

Ammattikuljettajat, tervetuloa!

Teboil Pirkanhovi on osa ammattikuljettajien huoltovarmuusketjua ja palvelemme kaikkia teiden sankareita pandemiasta huolimatta! Ammattikuljettajien käytössä on normaaliin tapaan rahtarisauna ja pyykinpesu 24/7 sekä totta kai kaikki edellämainitut vatsantäyttöpalvelut. Lounasannoksen saa tarvittaessa myös lämmitettynä ja ruokailuvälineillä varustettuna.

Poikkeuksellisen priimaa palvelua

Teemme kaikkemme tartuntojen ehkäisemiseksi. Puhdistamme tilojamme ahkerasti, erityisesti ovenkahvoja ynnä muita usein kosketeltavia pintoja ja tasoja. Kun tulet meille, muistathan pestä kädet! Kummankin sisääntulon yhteydessä on WC-tiloja, joissa käsien pesu ja kuivaus onnistuu, pyyheautomaattimme ovat antibakteerisia. Kassoilta löytyy lisäksi käsidesiä. Olemme muutenkin hieman säätäneet toimintaamme viranomaisten ohjeiden mukaisesti: Ravintolapuolemme on tällä hetkellä valitettavasti kokonaan suljettu, siksi kaikki juotavat ja syötävät ovat take away – mukaan. Lisäksi À la carte -lista ruokineen on poikkeustilan ajan poissa valikoimistamme. Jos et jostain syystä uskaltaudu sisälle asti, soita meille 📞 020 470 8744 ja passaamme sinulle ruoat ja ostokset autoon asti! Tervetuloa Pirkanhoviin!

Palvelemme vuorokauden ympäri joka päivä!

Pirkanhovi on avoinna aina ja palvelemme seuraavasti.

Kahvio 24/7
Myymälä 24/7
Aamiainen ma-la klo 06.00–09.00
Lounas ma-su klo 10.00–16.00
À la carte ma-su klo 10.00–21.00
Rolls ma-su klo 11.00–04.00

Löydät Pirkanhovin elintarvikevalvonnan tulokset klikkaamalla tästä.

Olemme Lempäälässä, 3-tien (E12) varrella

Tarkka osoitteemme on:
Kelhontie 254
37500 Lempäälä

Ota yhteyttä puhelimitse: 020 470 8744

Tai sähköpostilla: vastaava@ts-hovi.fi
Ryhmävaraukset sujuvat näppärimmin sähköpostilla.

Löydät meidät myös somesta:
Pirkanhovi Facebookissa Pirkanhovi Instagramissa

Pirkanhovi