Avoinna nyt ja joka päivä 24h!

Matkalla kuuluu syödä hyvin — mutta lapsiperheille ruokapaikan valitseminen ei aina ole helppoa. Lasten suuhun sopivia ruokavaihtoehtoja kun ei välttämättä ole kaikkialla tarjolla, eikä ajanvietto-tarpeitakaan osata aina ottaa huomioon. Me Pirkanhovilla olemme kuitenkin panostaneet siihen, että myös perheen pienempien viihtyvyys on aina taattua!

Lasten oma menu

Meiltä löydät lasten makuun sopivan á la carte -ruokalistan, joka sisältää kaikkea mitä lapsi vain voi toivoa:

LASTEN ANNOKSET

RALLI-EEMELI 5,90 €
Lihapullat ja muusi

KALLE KALASTAJA 5,90 €
Kalanugetit ja muusi

SAKU SAMMAKKO 5,90 €
Hampurilainen ja ranskalaiset

VILLE VOIMAILIJA 5,90 €
Pasta Bolognese

Päivisin klo 10.00 – 18.00 välisenä aikana on myös tarjolla buffetnoutopöytä, josta lapset kokoavat itselleen sopivan aterian aikuisia edullisemmin. Myös Rolls hampurilaisravintolan annoksista löytyy lasten makunystyröitä kutkuttavia lemppareita, kuten esimerkiksi BaBy-ateria.

Leikkipaikka

Jos lasten aika käy pitkäksi annoksia odotellessa tai vanhempien vielä aterioidessa, voivat he nauttia luppoajasta Pirkanhovin leikkipaikassa! Puuhastelua kun riittää niin piirtämisen, kuin myös liukumäellä varustetun leikkialueen muodossa.

Halutessaan lapset voivat nauttivat ruokansa lasten omassa pöydässä, krokotiilin ja Aku Ankan hulvattomassa seurassa. Ja jos täydellä mahalla ei enää pysty leikkipaikassa remuamaan, voi koko perhe pelata lastenpöydän äärestä löytyvää Aarteen metsästystä. Tai jos pelaaminen innostaa enemmänkin, Pirkanhovista löydät myös jännittävät rallipelit! Autenttisen ajofiiliksen takaa aidoista ralliautoista tutut kuppipenkit sekä hurjasta menosta tärisevät ratit.

Muista myös matkamuistot ja -eväät

Pienempään huikopalan tarpeeseen tai makeannälkään sopivat purtavat löytyvät Teboil Pirkanhovin kahviosta sekä myymälästä. Kahvion valikoimaan kuuluu esimerkiksi jälkkäriksi sopivat Galaksin Parhaat Donitsit sekä jäätelöaltaan syövereistä naarattavat herkut. Matkaeväät sekä matkamuistoksi sopivat lelut löytyvät taas kätevästi myymälän valikoimasta.

Kun siis ensi kerralla etsitte lapsiystävällistä levähdyspaikkaa matkan varrelta, tulkaa tutustumaan Teboil Pirkanhoviin!

Palvelemme vuorokauden ympäri joka päivä!

Pirkanhovi on avoinna aina ja palvelemme seuraavasti.

Kahvio 24/7
Myymälä 24/7
Aamiainen ma-la klo 06.00 - 09.00
Lounas ma-su klo 10.00 - 16.00
Iltabuffet to-su klo 17.00 - 20.00
Á la carte ma-su klo 10.00 - 21.00
Rolls ma-su klo 11.00 - 04.00

Olemme Lempäälässä, 3-tien (E12) varrella

Tarkka osoitteemme on:
Kelhontie 254
37500 Lempäälä

Ota yhteyttä puhelimitse: 020 470 8744

Tai sähköpostilla: vastaava@ts-hovi.fi
Ryhmävaraukset sujuvat näppärimmin sähköpostilla.

Löydät meidät myös somesta:
Pirkanhovi Facebookissa Pirkanhovi Instagramissa

Pirkanhovi