AVOINNA 24/7

Luokkaretken huipennus Pirkanhovilla – Tankkaa energiaa kolmostien varrella!

Luokkaretken suunnittelu on aina jännittävä ja samalla haastava tehtävä. Kohde voi olla huvipuisto, eläintarha tai vaikkapa kaupungin syke, mutta mikä olisi parempi tapa huipentaa päivä kuin pysähdys Pirkanhovilla? Täällä kaikki koululaiset voivat tankata itsensä täyteen energiaa ennen kotimatkaa tai seuraavaa seikkailua!

Miksi valita Pirkanhovi luokkaretken taukopaikaksi?

Turvallinen ja mukava ryhmäruokailu

Pirkanhovilla ruokailu on sujuvaa ja turvallista. Järjestämme ruokailun erillisessä tilassa, joten voit olla varma, että yksikään koululainen ei pääse eksymään liikenneaseman hälinässä. Olipa kyseessä aamiainen, lounas tai iltapala, me katamme pöydän juuri teidän toiveidenne mukaisesti. Ruokailuhetki on loistava tilaisuus kerätä voimia ennen kotimatkaa tai päivän seuraavaa aktiviteettia.

Ryhmäalennukset ja kuljettajan etu

Kun ryhmänne on suurempi kuin 15 henkilöä, saatte automaattisesti 15% alennuksen aamiaisesta ja lounaasta. Muistathan ilmoittaa tulostanne meille vähintään kolme päivää etukäteen, jotta voimme valmistautua ryhmänne vastaanottamiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi tarjoamme ryhmän kuljettajalle ilmaisen ruokailun kiitoksena turvallisesta matkanteosta.

Helpot ja monipuoliset palvelut

Pirkanhovin liikenneasemalla on runsaasti tilaa busseille, ja kahviomme sekä myymälämme palvelevat vuorokauden ympäri. Myymälästämme löydätte laajan valikoiman eväitä ja herkkuja, jotka tyydyttävät jokaisen makuun. Kaikki tämä tekee Pirkanhovista helpon ja kätevän pysähdyspaikan matkanne varrella.

Luonto lähellä – Pirkanhovin luontopolku

Perinteisen taukoilun lisäksi tarjoamme mahdollisuuden virkistyä luontopolullamme. Koululaiset voivat venytellä jalkojaan ja nauttia raikkaasta ilmasta, mikä lisää matkan mielekkyyttä. Luontopolulla liikkuminen tarjoaa tilaisuuden tutustua luonnon ihmeisiin ja ehkäpä bongata kevään ensimmäiset merkit.

Tule Pirkanhoville – varaa luokkaretkenne huipentuma nyt!

Oletko valmis varaamaan luokkaretkenne huipentuman? Soita meille numeroon 020 470 8744 ja varmista paikkanne Pirkanhovilla. Lisätietoja ryhmäruokailuistamme, menuvaihtoehdoista ja muista palveluistamme löydät verkkosivuiltamme Pirkanhovi Ryhmät ja Tilausravintola Rauha.

Kun suunnittelette seuraavaa luokkaretkeä, muistakaa, että Pirkanhovi tarjoaa paitsi maistuvaa ruokaa myös mukavan taukopaikan – meillä on kaikki mitä tarvitsette onnistuneeseen retkeen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai anna palautetta alla olevalla lomakkeella!