Avoinna nyt ja joka päivä 24h!

Suomessa on koiria jo enemmän kuin Helsingissä asukkaita, uutisoi jokin aika sitten Helsingin sanomat. Yhteensä koiria löytyy Tilastokeskuksen mukaan jo yli 700 000 ja kasvu senkun kiihtyy. Koira onkin jo toiseksi yleisin kotieläin Suomessa,  joka merkitsee samalla sitä, että useimmat meistä myös matkustavat lemmikki visusti muun perheen mukana. 

Vaikka koiran kanssa onkin suhteellisen helppoa matkustaa, saa sitä usein miettiä erityisen tarkkaan mihin matkan varrella kannattaa pysähtyä. Kaikki levähdyspaikat kun eivät ota karvakuonojen tarpeita huomioon ja varsinkin kesäkuumalla koiran autoon jättäminen ei ole edes mahdollista. Monet ketjut eivät myöskään tarkkaan ilmoita, millaisia koirille varatut pitopaikat eri toimipisteissä ovat tai millaisia sääntöjä ne ylipäätään lemmikkien suhteen noudattavat.

Luonnonmukainen ja turvallinen koiraparkki

Toisin ovat asiat kuitenkin Pirkanhovissa, sillä meillä omistajien lisäksi myös nelijalkaisista matkalaisista pidetään erityisen hyvää huolta.

Hyvä koiraparkki ei ole pelkkä lukollinen kaappi tai avara kenttä, vaan turvallinen ja aidattu alue, jossa koirat saavat nauttia ilman hihnaa luonnonmukaisesta maastosta omiensa seurassa. Turvallisuus ja oma rauha on myös lemmikeille tärkeää ja siksi koiraparkkimme on sijoitettu parkkipaikkojen kupeeseen, luonnonmukaiselle ja varjoisalle metsä pientareelle. Käymme myös tasaisin väliajoin tarkistamassa porttien toimivuuden sekä maasto-alueen turvallisuuden.

Pirkanhovin koiraparkkiin mahtuu suuremmatkin lemmikit jaloittelemaan. Maastoon on jätetty luonnonmukaisia kiviä, kantoja ja aluskasvustoa, jotta lemmikit pääsevät viettämään aikaa nuustellen ja luontoon tutustuen. Toki myös juoksuaskeleet onnistuvat, sillä tilavassa aitauksessa on hyvä temmeltää. Pienemmille lemmikeille tuo helpotuksen valmiiksi tallotut polut, joita pitkin voi viilettää aluetta tutkimaan.

Tervetuloa testaamaan!

Hyvällä tuurilla parkissa voi myös saada uusia ystäviä, vaikkakin harvoin siellä tungosta on. Kun lemmikkisi on jaloitellut tarpeeksi, muistathan lopuksi vielä siivota jälkesi. Näin ollen koiraparkkiin on yhtä mukavaa tulla myös seuraavan karvakuonon aikaansa viettämään. 

Pidemmän matkan päästä tulevien kävijöiden lisäksi toivotamme myös kaikki lähialueen paikkakuntalaiset tervetulleiksi lemmikkiensä kanssa Pirkanhovin koiraparkille! Tämän lisäksi koirat pääsevät halutessaan tutustumaan myös sisätiloihimme.

Palvelemme vuorokauden ympäri joka päivä!

Pirkanhovi on avoinna aina ja palvelemme seuraavasti.

Kahvio 24/7
Myymälä 24/7
Aamiainen ma-la klo 06.00–09.00
Lounas ma-su klo 10.00–16.00
À la carte ma-su klo 10.00–21.00
Rolls ma-su klo 11.00–04.00

Löydät Pirkanhovin elintarvikevalvonnan tulokset klikkaamalla tästä.

Olemme Lempäälässä, 3-tien (E12) varrella

Tarkka osoitteemme on:
Kelhontie 254
37500 Lempäälä

Ota yhteyttä puhelimitse: 020 470 8744

Tai sähköpostilla: vastaava@ts-hovi.fi
Ryhmävaraukset sujuvat näppärimmin sähköpostilla.

Löydät meidät myös somesta:
Pirkanhovi Facebookissa Pirkanhovi Instagramissa

Pirkanhovi