AVOINNA 24/7

Talvirenkaiden käyttöpakko päättyy 31.3. – Pirkanhovilta löydät kaiken tarvittavan autoillesi!

Kun talvi tekee tilaa keväälle ja talvirenkaiden käyttöpakko on päättymässä, on tärkeää varmistaa, että autosi on valmis tuleviin ajokeleihin. Pirkanhovi tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan, jotta voit nauttia keväisestä ajosta huoletta.

Tankkaa laadukasta polttoainetta

Aloita kevät täyttämällä tankkisi Pirkanhovilla: meillä voit tankata kätevästi milloin tahansa, sillä palvelumme on käytössäsi vuorokauden ympäri.

Täytä renkaasi oikeaan paineeseen

Renkaiden oikea ilmanpaine on kriittinen tekijä turvallisessa ajossa ja polttoaineen kulutuksen optimoinnissa. Pirkanhovin itsepalveluasemalla voit tarkistaa ja säätää renkaiden paineen helposti, jotta matkasi jatkuu turvallisesti ja tehokkaasti.

Pidä tuulilasi kirkkaana

Kevään auringonpaiste tuo esiin kaikki tuulilasin likajäämät, jotka voivat häiritä näkyvyyttäsi. Meidän itsepalvelupisteessämme voit pitää tuulilasisi puhtaana, mikä varmistaa, että näet tien selkeästi kaikissa olosuhteissa.

Autonhoitotuotteet laadukkaasti Pirkanhovilta

Kun suunnittelet renkaiden vaihtoa, on hyvä hetki tarkastaa myös muut auton perustarpeet. Meillä on laaja valikoima autonhoitotuotteita, jotka varmistavat, että autosi on aina tiptop-kunnossa:

  • Adblue ja moottoriöljyt
  • Lasinpesunesteet ja tuulilasinpyyhkijät
  • Perustyökalut ja autonhoitotarvikkeet

Pirkanhovilla ymmärrämme, että aika on arvokasta. Siksi tarjoamme palvelut, jotka auttavat sinua pitämään autosi kunnossa nopeasti ja vaivattomasti. Ei enää odottelua huoltoasemilla – tule vain Pirkanhoville, ja saat autosi tarvitsemat palvelut hetkessä.

Kevään tullen on tärkeää varmistaa, että autosi on valmis tien päälle. Tervetuloa nauttimaan nopeista ja vaivattomista palveluistamme – autosi kiittää sinua!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai anna palautetta alla olevalla lomakkeella!